Home / Acupunctuur / Lezingen
Lezing Oost ontmoet West Acupunctuur Freugde in Sneek Friesland
Op dit moment ben ik druk bezig samen met Herborist Lars van Hemmen een aantal lezingen voor te bereiden. U kunt zich alvast aanmelden en ontvangt dan t.z.t. meer informatie over datum en tijdstip.

Lezingen Acupunctuur, kruiden en voeding

Momenteel worden er geen lezingen gegeven. Onderstaande teksten geven een beeld van de soort lezingen die ik organiseer. Zodra ik weer lezingen en workshops geef zal ik dat hier vermelden. U kun wel een afspraak maken voor behandeling.

De lezingen zijn een unieke combinatie van Traditionele Westerse Kruidengeneeskunde en Traditionele Chinese Geneeskunde. Herborist Lars van Hemmen en een acupuncturist Tietsia Binnema vertellen over griep, kanker en voeding. De combinatie van deze twee geneeskunden geeft een boeiende kijk op ziekte en genezing en u gaat met een hoop kennis naar huis. U ontvangt een handout van de lezing. Onder voorbehoud worden de volgende lezingen gegeven. Geef bij aanmelding duidelijk door om welke lezing het gaat. Bij voldoende aanmelding krijgt u bericht.

A) Griep, koorts en verkoudheid: Oost, West, thuis best

Hoe ontstaat griep, wat is koorts en de functie van verkoudheid. In deze lezing krijgt u meer kennis over het proces van de griep vanuit de natuurgeneeskunde en vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). U krijgt andere inzichten en kennis van middelen om griep en verkoudheid te begeleiden.

C) Voeding en gezondheid: van bodem tot energie

Een algemene visie op gezondheid vanuit kruidengeneeskunde en de Traditionele Geneeskunde in relatie met voeding. Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding. We beginnen bij de bodem en eindigen bij energie.