Home / Contact

Contact met Acupunctuur Freugde


Acupunctuur Freugde in Friesland (Sneek)

Voor een afspraak kunt u contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

Let op: tijdens perioden van eventuele maatregelen kunt u bij mij gewoon een afspraak maken voor een behandeling.

Freugde Acupunctuur & Voeding
Zwarteweg 4, 8603 AA Sneek.
Telefoonnummer 06 ‐ 10 56 80 63

Acupunctuur en Voeding Freugde in Sneek Friesland een e-mail sturen

De ingang zit aan aan de zijkant van het gebouw achter het hek. Druk op de knop bij de ingang van het hek, het hek gaat automatisch open. Bij het uitrijden opent het hek automatisch.

Belangrijke codes voor vergoeding van uw zorgverzekeraar:

Code van Zhong: 1405770111157
AGB‐code Praktijk Freugde 90‐52850
AGB‐code(s) Zorgverlener(s): 90‐044124
Kamer van Koophandel Leeuwarden: 52518493

Parkeren bij Freugde

Er is ruimte om GRATIS te PARKEREN. Achter het hek aan de zijkant van het gebouw. In het gebouw zitten meerdere bedrijven. U rijdt even tot het hek, druk op het knopje en het hek wordt geopend. Bij het wegrijden gaat het hek automatisch open.

Bereikbaarheid en parkeren bij Freugde Acupunctuur in Sneek

Freugde Acupunctuur en Voeding is gevestigd in het centrum van Sneek. Met de auto is de praktijk te bereiken via de rotonde aan de Prins Hendrikkade. U gaat de brug over en dan rijdt u links af een doodlopende weg in. Freugde zit aan de achterzijde van het gebouw. De ingang van Freugde zit aan de zijkant, u moet even door het hek aan de zijkant. Parkeren is gratis op het terrein van Freugde Acupunctuur en Voeding, u kunt uw auto achter het hek parkeren. Er staat een paal met een drukknop voor het hek, het hek gaat dan vanzelf open. Vanaf het hoofdstation in Sneek is het ongeveer 5-7 minuten lopen naar Acupuntuur Freugde. Uw fiets kunt achter het hek in het fietsenhok plaatsten.