Home / Acupunctuur / Behandelen / Vermoeidheid

Vermoeidheid behandelen met Acupunctuur

VErmoeidheid behandelen met Acupunctuur bij Freugde Acupunctuur en Voeding in Sneek Friesland

Vermoeidheid is een veel voorkomende aandoening. Vaak loopt u hier al langere tijd mee en is er in de reguliere geneeskunde niets te vinden of niets aan te doen.

Als de vermoeidheid wordt veroorzaakt door kanker werkt acupunctuur, naast de reguliere zorg, ook goed om u te helpen meer energie te krijgen.

Vermoeidheid volgens TCM

Vermoeidheid wordt in de Traditionele Chinese Geneeskunde gezien als een leegte en een slechte doorstroming van energie (qi). Dit zorgt voor vermoeidheid.

Vaak zijn er ook onderliggende emoties die een oorzaak kunnen zijn voor de vermoeidheid. Met acupunctuur wordt deze onbalans weer in balans gebracht, vaak in combinatie met moxa en/of cupping.

Vermoeidheid en voeding

Met goede voeding is ook een groot resultaat te halen. Indien u voeding tot u neemt waar u lichaam niet voldoende energie uit kan halen door bijvoorbeeld slecht verteren, blijft de vermoeidheid in stand. Vaak is er met een aantal gemakkelijk uit te voeren voedingsadviezen al resultaat te behalen.

Vermoeidheidsklachten? Maak een afspraak.

Een periodieke controle behoort tot de opties om eventueel prefentief te behandelen. Anderen komen vaker terug. Hierbij kunt u denken aan een keer per maand of eens per 6 weken. Als deze informatie u aanspreekt bent u van harte welkom voor een eerste consult. U kunt mij bellen of e-mailen voor een afspraak.

IVF terugplaatsings afspraak maken bij Acupunctuur Freugde in Friesland (Sneek)