Home / Acupunctuur / Behandelen / Rugpijn

Rugpijn behandelen met Acupunctuur

Fibromyalgie behandelen met Acupunctuur bij Freugde Acupunctuur en Voeding in Sneek Friesland

Rugklachten en rugpijn zijn een van de meeste voorkomende pijnklachten in het Westen. Bij rugklachten kunt u denken aan hernia, ischias, lage rugklachten en ook rugpijn met uitstraling naar heup, bovenbeen en/of onderbeen. Ook mensen die geopereerd zijn aan een hernia in het verleden en pijnklachten blijven houden hebben vaak resultaat bij de behandeling.

De symptomen kunnen heel verschillend zijn. Er kan een acute rugpijn optreden door een verkeerde beweging of een langzaam verergerende rugpijn die bijvoorbeeld uitstraalt naar één of beide benen. Moeite met lopen, zitten of liggen kunnen de gevolgen zijn. Door het niet prettig kunnen liggen treden er slaapproblemen op.
Acupunctuur geeft goede resultaten bij de behandeling van deze rugklachten. Ook zorgt acupunctuur ervoor dat de spieren weer ontspannen. Als er sprake is van slijtage kan acupunctuur alleen symptoombestrijdend werken.
Naast acupunctuur maak ik, afhankelijk van de oorzaak van de rugklachten en de soort pijn, ook gebruik van cupping, moxa en/of guasha.

Rugpijn (Rugklachten, Hernia Ischias) behandelen en een afspraak maken bij Acupunctuur Freugde in Friesland (Sneek)